dimecres, 6 de juliol del 2011

Crim a l'estadi de l'Arsenal

Avui parlaré de futbol i no copiaré cap fragment. Per tercera temporada consecutiva se'specula amb el fitxatge de Cesc per part del Barça. Notícies, contranotícies, arguments a favor i en contra del fitxatge. Aquest any sí, diuen, il·lusionats, alguns. Ens cal?, diuen d'altres que considero més realistes. Siguem prudents, demanen uns quants. Que es manifestin ja, volen els més impacients.

Tres anys en futbol són una eternitat i sembla que tant per l'Arsenal com pel Barça es tracta d'una qüestió de principis que sobrepassa la lògica de l'efectivitat que es demana en un esport que, diguin el que diguin, exigeix resultats immediats.

En fi, que tot l'assumpte, m'ha fet pensar que al final algun precipitat, fart de tanta història, acabarà cometent un crim a l'estadi del club anglès. Jo simplement aviso.

I ja he donat totes les pistes per poder localitzar el títol d'un llibre i el nom de l'autor n'ha de ser una conseqüència. I com que avui em sento especialment generós i, a més, suposo que es una novel·la poc llegida, afegiré que és de 1939, quan minvaven els assassinats a Espanya i començaven a la resta d'Europa.

3 comentaris:

Júlia ha dit...

Leonard Gribble, Crimen en el estadio del Arsenal (o The mistery Arsenal Stadium o una cosa així)

el paseante ha dit...

Diria que és: "Crimen en el estadio del Arsenal", de Leonard Gribble. I, l'any 1939, el Barça ja volia fitxar el Cesc. Ho tinc documentat.

miquel ha dit...

Ei, no em negareu que us ho havia posat fàcil!
I la història continua, paseante... Al final, com dic, algú prendrà mal.