dijous, 19 de novembre del 2009

Negritud a Manresa

Hem pensat –segons com, és tant llarga una setmana sense cap estímul entremig!- que de dimarts a dimarts, si s’escau, i ara que tenim tot un bloc, podríem anar deixant alguna negritud que no fos la dels crims que els intrèpids detectius han d’esbrinar i concretar. Per posar un exemple, que us sembla d’allargar-nos a Manresa, on s’està celebrant des d’ahir, i fins al dia 22, el Festival Internacional de Cinema Negre. Potser el cap de setmana, que encara farà bon temps? Gran ciutat, Manresa, i massa desconeguda. El que no m’acaba de fer el pes és que a més del cinema del gènere es facin propostes de terror i de cinema fantàstic en general; per què no de cinema porno, que sovint té una relació ben directa amb el negre?


Doncs això, que de tant en tant anirem incloent petites falques publicitàries. Va bé?

3 comentaris:

el paseante ha dit...

Coincideixo amb vosaltres. Manresa és una ciutat desconeguda. És molt elegant, de dimensions correctes i agradable de recórrer en una tarda de novembre.

el paseante ha dit...

Havia posat un comentari, però no sé què he fet malament. Deia que coincideixo amb vosaltres: Manresa és una ciutat desconeguda. M'agrada. És elegant, discreta, i es pot recórrer en una tarda de novembre sense pressa.

Xurri ha dit...

No has fet res de mal fet, és que tenim els comentaris - finalment - moderats.
Respecte a Manresa, què dir... jo en vinc :o)